Apartman

Naš apartman Pastello smješten je u najužem centru grada Rovinja.Dio je stare gradske jezgre koja je bogata brojnom romaničko-gotičkom, renesansnom i baroknom arhitekturom.

Sjeverni dio apartmana gleda na ulicu Ulicu Svetoga Križa koja spaja glavni gradski trg s najpoznatijim rovinjskim spomenikom, crkvom svete Eufemije.

Južna strana stvara potpuno drugačiji doživljaj. To je prozor prema plavetnilu.

Dok sjedite u udobnom naslonjaču uz čašu našeg autohtonog vina, koje svakom gostu darujemo u znak dobrodošlice, uživat ćete u opuštenom osluškivanju šumova mora i pri tome doživljavati neopisivo lijepu igru sunčevih zraka koje zrcalno oslikavaju iskrice svjetlosti na zidovima.

Klimatizirano, Flat-screen TV, Wi-Fi

Naš Pastello je dvoetažni apartman.

Na prvom katu nalazi se stilski uređena kuhinja i dnevni boravak, a drugi kat namijenili smo spavaćoj sobi i kupaonici..

Između etaža postavili smo drvene grede i daščane podove bez izolacije, kako je nekad bilo primjenjivano u gradnji rovinjskih kuća.

Kako nismo htjeli upotrebljavati kemijske moderne žbuke, na pojedinim mjestima na fasadi do mora mogu se primijetiti napukline i oštećenja. Razlog tomu je i morska sol koja ostaje na zidovima nakon zapljuskivanja mora prilikom nevremena.

U rekonstrukciji i uređenju interijera koristili smo vedre prirodne boje koje potiču stvaranje pozitivne energije, pozitivnih misli i naposljetku pozitivnih događaja.

Htjeli smo da svaki detalj našeg apartmana bude blizak povijesti ovoga grada, te da pruža opuštanje i uživanje.

Odaberete li apartman Pastello imat ćete priliku uvjeriti se u njegovu dobru i pozitivnu atmosferu.

Kao što i sami znate, riječima se nikad ne može dobro opisati ono što naši osjećaji mogu doživjeti.

4

Broj osoba

1

Broj soba

3%

popusta za avansno plaćanje 20 dana prije dolaska

5%

popusta ukoliko bookirate direktno na našoj web stranici